Competitii


Press Cup este o competitie Internaţională pentru jurnaliştii sportivi ce a devenit deja o tradiţie la Curtea de Argeș deoarece oamenii din presă şi-au manisfestat profund interesul pe care îl poartă pentru tenis.
Competitie internationala pentru categoriile de vârsta pâna în 16 ani, baieti si fete, simplu si dublu se afla la a cincea editie. Partidele de tenis se vor desfasura pe cele 4 terenuri de zgura si un teren de antrenament ale bazei sportive Tenis Club Curtea de Arges, remodernizata recent si dotata tehnic la cele mai înalte standarde.
Vitality Open Tour este un turneu internaional masculin aflat în calendarul competitional ITFWORLD TENNIS TOUR, ce are premii în valoare totala de 15.000$. Jucatorii profesionisti se vor întrece în meciuri de simplu si dublu în perioada 19- 25 august 2019 la Clubul Sportiv Tenis Club Curtea de Arges. Partidele de tenis se desfaoarape cele 4 terenuri de zgura, Tenis Club Curtea de Arges având si un teren de antrenament. Baza Sportiva a fost remodernizata recent si dotata tehnic la cele mai înalte standarde. Competitia se bucura de sprijinul Federatiei Române de Tenis, iar partenerul ocial al turneului este Dr. Oetker România, un brand ce susine în mod constant competiii internationale si nationale de tenis.